Tarieven

Bij Psycholoogpraktijk Mansori streven we naar flexibiliteit en maatwerk in uw behandeling. We bieden verschillende sessieduur- en behandelopties aan om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van mijn tarieven.

Ongecontracteerde zorg

Psychologiepraktijk Mansori biedt psychologische behandeling aan adolescenten, jongvolwassenen en volwassenen. Er wordt verzekerde zorg geboden aan mensen boven de 18 jaar met een verwijzing van de huisarts en wanneer er sprake is van een DSM-5 classificatie. Er zijn geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Jongeren onder de 18 jaar zijn ook welkom. Omdat er geen contracten zijn met de hoofdaannemers in Utrecht (KOOS en Spoor030) geldt het tarief in onderstaand tabel.

Wat betekent dat voor u?

Als er geen contract met jouw zorgverzekeraar is, betekent het dat je de rekening zelf ontvangt. Deze kan je daarna zelf declareren bij jouw zorgverzekeraar. Het hangt van jouw specifieke zorgverzekeraar en gekozen zorgverzekering af hoeveel je vergoed krijgt. In veel gevallen krijg je slechts een gedeeltelijke vergoeding van uw verzekeraar. Bij de naturapolis is dit doorgaans 70-80% van de kosten en bij een zuivere restitutiepolis 100%. Dit gebeurt pas na aftrek van het eigen risico!

Ik raad je daarom aan om voorafgaand aan de behandeling bij uw zorgverzekeraar te informeren hoeveel je vergoed krijgt, voordat je besluit om de behandeling te starten.

Daarnaast biedt Psychologiepraktijk Mansori ook zorg die onder de onverzekerde zorg valt. Deze classificaties zijn door het Zorginstituut Nederland uitgesloten van vergoeding, ook als er sprake is van een DSM 5.0-classificatie. De classificaties zijn:
– Relatieproblemen
– Aanpassingsstoornissen
– Seksuele problemen
– Specifieke fobieën
– Werkgerelateerde problemen

Tarievenlijst

Voor de verzekerde zorg binnen de Basis-GGZ stelt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) elk jaar tarieven vast. Voor 2024 zijn dit de tarieven:

Sessie Kosten
Intake/diagnostieksessie van 60 minuten (prestatiecode CO0562)
€183,44
Behandelsessie van 45 minuten (prestatiecode CO0497)
€135,89
Behandelsessie van 60 minuten (prestatiecode CO0627)
€161,46
Behandeling jeugd (<18 jaar) van 45 minuten
€115,00
Behandeling Onverzekerde Zorgsessie van 45 minuten
€132,43

Wegblijftarief (No-show)

Een afspraak moet uiterlijk 24 uur (werkdag) van tevoren worden geannuleerd. Je kunt de afspraak telefonisch afzeggen, per mail of via whatsapp. Doe je dit korter dan 24 uur van tevoren dan ben ik genoodzaakt om €60 in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Maak een afspraak

Je kunt je via het cliëntenportaal op deze site aanmelden voor een behandeltraject. Wanneer je vragen hebt over een behandeling bij Psychologiepraktijk Mansori kun je ook vrijblijvend contact opnemen.

Scroll naar boven