Contact

Psychologiepraktijk Mansori is gevestigd in Gezondheidscentrum Prinsenhof in de Utrechtse wijk Tuindorp. Binnen het gezondheidscentrum zijn meerdere zorgverleners zoals o.a. de huisartsenpraktijk, fysiotherapie en apotheek ondergebracht. Psychologiepraktijk Mansori zit op de begane grond waardoor het voor een ieder goed toegankelijk is.

Bel of whatsapp naar: 06-42644544

Mail naar: info@psychologiepraktijkmansori.nl

Openingstijden: Donderdag 9.00-17.00

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Veelgestelde vragen

Als er sprake is van een crisis of in geval van afwezigheid van de behandelaar (tijdens vakantie of vrije dagen), neem dan overdag contact op met de eigen huisarts. In de avonden en weekenden kan contact opgenomen met de huisartsenpost.

Vergeet niet om je verwijsbrief van de huisarts mee te nemen naar ons eerste gesprek. Dit is van belang indien je een vergoeding wilt declareren bij je zorgverzekeraar. Daarnaast is het van belang dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt (rijbewijs, ID-kaart, paspoort of vreemdelingendocument) ter verificatie van je identiteit.

Indien er sprake is van langdurige afwezigheid in verband met ziekte waarbij huidige behandelaar de behandelingen in de praktijk niet meer kan voortzetten zal samen met u en de huisarts gekeken worden waar u het best terecht kunt.

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over hoe de behandeling loopt of het proces eromheen. In dat geval, kunt u het best dit eerst bespreken met de behandelaar. Mogelijk gaat het om een misverstand dat in een gesprek opgelost kan worden. Doorgaans verheldert een gesprek over de onvrede die er bij u is al het nodige en kan er van daaruit worden nagedacht over de volgende stap, zoals het wel of niet vervolgen van de behandeling.

Wanneer we er niet samen uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) waarbij ik ben aangesloten. Zij bemiddelen dan als onafhankelijke partij met als doel dat we er samen uitkomen. Voor meer info hiervoor, kun u hier terecht.

Binnen psychologiepraktijk Mansori wordt uw privacy als zeer belangrijk gevonden. U kunt via de privacy statement zien hoe dit gewaarborgd wordt.

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van de Generalistische Basis GGZ binnen de zorgverzekeringswet verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. U kunt hier nalezen hoe ik de kwaliteit van mijn behandelingen waarborg.

Scroll naar boven