Over mij

Psychologiepraktijk Mansori Main Photo

Mijn naam is Zakaria El Mansori, GZ-psycholoog bij Psychologiepraktijk Mansori in Utrecht. Mijn ervaring strekt zich uit over diverse gebieden, van gespecialiseerde GGZ tot medische psychologie. Daar heb ik me beziggehouden met alles van individuele behandelingen en ouderbegeleiding tot diagnostisch onderzoek.

Wat mij drijft in mijn werk? Een goede samenwerking. Het is cruciaal dat jij je niet alleen begrepen voelt, maar ook dat je weet waar we naartoe werken. Samen duiken we in de kern van het probleem en bedenken we praktische behandeldoelen die jou écht verder helpen.

Mijn aanpak combineert inzichten vergaren, nieuwe vaardigheden aanleren en jouw eigen kracht benutten. Hiermee krijg je niet alleen grip op je klachten, maar doorbreek je ook die vervelende patronen die je tegenhouden.

Bij mij kun je rekenen op een veilige en ondersteunende omgeving, waar je vrijuit kunt praten over je gedachten en gevoelens. Ik zie het als mijn missie om jou te begeleiden naar welzijn en groei.

Maak een afspraak

Je kunt je via het cliëntenportaal op deze site aanmelden voor een behandeltraject. Wanneer je vragen hebt over een behandeling bij Psychologiepraktijk Mansori kun je ook vrijblijvend contact opnemen.

Scroll naar boven